HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Regina, telenovela care continua povestea Inima de Tigan

Posted by Florian pe 5 februarie, 2009,20:47


Regina-afis-Foto Acasa Tv

Povestea

Vezi episoadele serialului Regina online gratis HD >>>aici !

 

Regina” este o telenovelă marca Promance care a avut marea premieră ACASĂ luni, 29 septembrie 2008, şi a fost difuzată, în prima săptămână, zilnic, de la ora 20:30. Este o producţie care continuă povestea din “Inimă de ţigan” cu o altă poveste, mai frumoasă şi mai plină de intrigi.
Două lumi se înfruntă de multă vreme în universul ţigănesc: ţiganii tradiţionalişti şi cei care şi-au pierdut identitatea. Echilibrul este pe cale să se destrame din momentul în care Don Antonucci (Dan Condurache), partenerul din umbră al lui State Potcovaru (Gheorghe Visu), îşi face apariţia pentru a se stabili în şatră împreună cu familia. Este carismatic, influent şi răzbunător. Trecutul lui de traficant de carne vie, droguri şi arme, rămâne ascuns şi nimeni nu bănuieşte motivele care l-au determinat să se reîntoarcă în România. Acum Don Antonucci nu este dispus să piardă, chiar dacă trebuie să sacrifice o lume întreagă.

Regina (Diana Dumitrescu), fiica adoptivă a lui Don, atrage atenţia tuturor:
continuare >>

Distributie >>

Rezumate

Vezi secvenţe din episodul de azi si rezumatele episoadelor anterioare, aici!

Clip publicitar Episodul 1

Inceputul povestii

Roza si Thierry traiesc fericiti in Tunisia impreuna cu copilul lor fara sa stie ca sunt supravegheati de catre oamenii lui Antonucci. Dupa o confruntare cu acestia, Thierry si Norocel sunt impuscati, iar Roza devine victima violentei lui Don Antonucci si este obligata sa devina sotia acestuia. Indurerata de moartea celor dragi, Roza promite sa razbune tragedia abatuta asupra ei.

Cateva luni mai tarziu Aurica alege in satra un nou Bulibasa convins ca vremea lui a trecut. Decizia lui starneste reactii diferite, Spania se opune alegerii lui Relu considerand ca astfel se intineaza memoria lui Giani

State si-a pierdut vederea in urma socului cauzat de fuga Rozei cu Thierry careia ii pastreaza adanci resentimente, dar depinde de Flacara si Stiven care ii platesc acum din politele de altadata. Vestea ca se reintoarce in tara partenerul lui, Antonucci il face sa se simta din nou pus pe fapte mari.

Don Antonucci se reintoarce in satra tiganeasca alaturi de familia lui. Tiganii descopera cu mirare ca Roza este sotia supusa a acestuia si mai mult decat atat ca este insarcinata.
Armando, fiul acestuia, isi instaleaza familia adusa din Italia intr-o casa de langa satra. Noii veniti, Roza, Armando si Regina, devin tinta intrebarilor. Roza ofera o supriza de proportii prin noua ei conditie, in timp ce Armando, fiul mafiotului, un ins brutal si violent, isi arata dispretul fata de tiganii din jurul lui.

Intr-o incercare de a impresiona, Antonucci invita tiganii sa ii cunoasca casa, o adevarata reproducere a Italiei pe care el a cunoscut-o. Uimirea celor prezenti fata de cele vazute este evidenta, insa cea care atrage atentia tuturor este frumoasa Regina, fiica cea mica a mafiotului italian, ce se comporta asemeni unei fiinte salbaticite. Departe de privirile tuturor, Antonucci se asigura ca medalion misterios ramane ascuns de privirile celor din satra.

Elvis si Stiven merg la puscarie pentru a readuce in satra un vechi partener de afaceri, Nelu Ruigbistu, insa acesta apare insotit de un tovaras de puscarie, Cosmin. Tanarul le nu inspira incredere, insa accepta sa il ia cu ei.

In casa Dumbrava, Gigi se confrunta cu trecutul si problemele mostenite, in special cu blestemul de a avea in piept o inima de tigan si la sugestia doctorului Toma isi angajeaza un avocat pregatindu-se din nou de lupta.

Ajuns in satra, Cosmin il impresioneaza pe Don Antonucci prin sangele rece si hotararea de care da dovada, acesta il recompenseaza oferindu-si fiica drept premiu de ocazie.

Regina si Cosmin se intalnesc.

Din episodul 2

Loredana – Regina – Melodia originala

 

Vezi episoadele serialului Regina online gratis HD >>>aici !

Surse: Youtube, Acasa Tv, PromanceRomania

Comenteaza si da mai departe>>

Comenteaza si da mai departe !


Add To Favorites

Bookmark and Share

Trimite acest link ->copy & paste pe Messenger in lista ta de prieteni

11 răspunsuri to “Regina, telenovela care continua povestea Inima de Tigan”

  1. mihai said

    la popoarele cu o veche civilizati cultura superioara inglobeaza pe cea inferioara. de exemplu romanii au preluat si de la egiptei si de la greci elemente care au dus la progres. la noi bag sama ca e viceversa. daca i-mi aduc bine aminte un mare filozof malgas nascut in spatiul carpatodanubianopontic ne-a numit un popor de curve si de betivi. ne laudam cu inaintasii nostri daci si romani dar cati stiu ca romanii care s-au stabilit in dacia erau de fapt legionari din alte zone decat italia?apoi 1000 de ani au venit popoarele migratoare care deh! aveau si ele nevoie de femei, apoi 500 de ani turcii, lesii, etc. si uite asa s-a nascut poporul roman curat ce sa mai nu avem coloana vertebrala!!!

  2. DAMARIS said

    CUM SE NUMESTE MELODIA DE PE FUNDAL DIN SERIALUL REGINA DIFUZAT IN 9 IUNIE?MULTUMESC

  3. DAMARIS said

    CUM SE NUMESTE MELODIA DE PE FUNDAL DIN SERIALUL REGINA DIFUZAT IN 9 IUNIE?MULTUMESC

  4. este cel mai frumos film de pana acum dar imi pare rau ca nu pot sa-i vad sf ca acum sunt in germania ce rau imi pare de nu mai pot as fi vrut sa-l vad dar acum nam ce-i vace dar cu toata dragostea pe care si-o port regina si cozmin cu siguranta va fi un sf bun pt filmul regina….cu drag va saruta dulce LATA ANDREEA DENISA

  5. alex said

    Vreau sa stiu cine ii interpretul melodiei te perdi pe care il pune cand apare vladimir si fefe.

  6. Diana said

    VA rog daca stie cineva cum se numeste melodia aceea care este pusa pe fundal la scenele cu Vladimir si Fefe sa spuna am versurile o parte si nu gasesc melodia.VA rog daca stie cineva sa-mi spuna si mie> Ms anticipat

  7. alice said

    si eu caut de ceva timp aceeasi melodie diana si n-o gasesc:(:(:(

  8. alex said

    cum se numeste melodia din serialul final din regina in care Don Il ameninta pe Cosmin cu un ciob.Va rog spunetimi.

  9. I pay a visit day-to-day a few web sites and information sites to read posts, except this weblog
    offers quality based posts.

  10. andreea said

    cum se numeste piesa cu shakira o canta cand fuge regina si cosmin la masa acasa…? si fac dragoste

  11. Giani said

    HHBBBbz

Lasă un comentariu