HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Triunghiul Bermudelor – Zborul 19

Posted by Florian pe 13 octombrie, 2008,23:53


Aşa-numita perioadă modernă” a misterioaselor dispariţii din Triunghiul Bermudelor,  debutează cu celebrul ,,Zbor nr. 19” din ziua de 5 decembrie 1945, la ora 14: 00 (ora locală), cand cinci avioane de tipul ,,Grumman Avengers – TBM’‘decolau de la baza militara americana Fort Lauderdale din Florida.
Echipajele lor, compuse din piloţi cu mare experienţă, având fiecare între 6 si 12 ani de practică aviatică, erau înzestrate cu bărci pneumatice şi centuri de salvare.
Era vorba de un zbor obişnuit de patrulare: 250 km spre est, 60 spre nord şi întoarcerea la bază.


Misiunea era cunoscută ca Zborul 19. Aviatorul David White a fost instructor de zbor, iar Charles Taylor,şeful echipei Zborul 19.
Era o zi senină, iar apele erau liniştite. Dar, la mijlocul misiunii, Taylor a semnalat că au probleme.
El a observat că busola s-a dereglat. Controlorii de zbor de la sol au încercat să vorbească cu ei, însă semnalele lor radio deveneau tot mai slabe.
Curând, nimeni n-a ştiut încotro s-a îndreptat
escadrila. În câteva ore, avioanele, având la bord 14 bărbaţi, au dispărut.
Avioanele de salvare au cercetat oceanul şi cerul. David White a fost în unul din ele: „Am căutat cu zel câteva zile. N-am găsit nimic.” Apoi,
Triunghiul şi-a exercitat iar magia mortală. Unul dintre avioanele de salvare, cu întregul echipaj, a dispărut. După cinci zile, căutarea a fost
abandonată.
Şase avioane şi 27 de oameni dispăruseră fără urmă în
Triunghiul Bremudelor.
În scurt timp, au început să apară zvonuri. Cum se puteau şase avioane să se volatilizeze ? Potrivit unei teorii, o forţă electromagmetică ciudată preluase controlul asupra instrumentelor de navigaţie sau că au fost răpite de extratereştri. Curând, oamenii au
început să acorde atenţie acestor întâmplări ciudate.
Gian Quasar e unul dintre aceştia: „Nu mă interesează tragediile şi accidentele. Investighez
misterele.
Avioanele n-ar fi trebuit să dispară.” El studiază de 15 ani misterele din Triunghiul Bermudelor şi Zborul 19. A scris cartea „Into the Bermuda Triangle”, care acoperă aproape toate teoriile, de la OZN-uri, la OSN-uri( Pare puţin probabil, dar o poveste de multe decenii, atrage atenţia asupra acestor obiecte subacvatice neidentificate).

Parerea ta…

***

Un răspuns to “Triunghiul Bermudelor – Zborul 19”

  1. […] Triunghiul Bermudelor – Zborul 19 […]

Lasă un comentariu