HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Nou ! Lansare portal de carte tamada.ro, ghid pentru minte si suflet.

Posted by Florian pe 14 Octombrie, 2008,19:46


Din 13 octombrie 2008, in online-ul romanesc s-a lansat www.tamada.ro, un portal de carte care işi propune să se constituie intr-un mijlocitor al intalnirii cu cartea, al descoperirii bogatei colecţii de experienţe ale omenirii prin intermediul cărţilor in detrimentul televizorului.

Considerand că lipsa cărţii din viaţa romanilor nu poate fi decat rezultatul unei deprinderi absente, tamada.ro işi doreşte să transmită pasiunea cititului către publicul larg şi să suprime pretextul lipsei de timp, prin prezentarea evenimentelor din lumea carţilor precum şi prin uşurinţa cu care vizitatorii site-ului pot avea acces la cărţile preferate.

Alături de zona de vanzare de carte, Tamada.ro lansează revista de cultură on-line „SUPRA”, coordonată de caţiva scriitori de valoare, din generaţii literare diferite: Traian T. Coşovei, Octavian Soviany, Dan Mircea Cipariu, Cornelia Maria Savu şi  Lucia Verona. Redactor-şef: Ştefania Coşovei.

Conform politicii editoriale anunţate de iniţiatorii noii reviste culturale on-line, „SUPRA işi propune promovarea acelor valori care nu „ies in faţă”, oameni a căror muncă o apreciem, dar care nu sunt „favoriţi” ai cluburilor de fiţe. Chiar dacă iepurele culturii nu ţaşneşte din orice tufiş, noi nu suntem de acord că orice carte e un copac tăiat!”.

In cadrul magazinului on-line, tamada.ro propune vizitatorilor o colecţie de 5000 de titluri publicate la edituri din Romania, iar in primele 2 saptamani peste 80 de titluri vor beneficia de reduceri de 20% din preţul de vanzare. De asemenea livrarea comenzilor se va face gratuit in primele 2 săptamani după lansare.
Tamada.ro işi propune sa imbunătăţească continuu colecţia de cărţi a magazinului şi să ajungă in cursul anului 2008 să prezinte peste 20.000 de tiluri, publicate in Romania sau in străinătate, existand deja parteneriate cu edituri din Ungaria, Anglia şi SUA pentru promovarea carţilor acestora in Romania.
Tamada.ro mizează pe un trafic de 5000 de vizitatori pe zi, din care peste 60% să devină cititori fideli ai revistei “Supra”, urmand ca anul următor să dezvolte politica editorială şi să depăşească 10.000 de cititori pe zi.
                                                                          Tamada.ro
Comunicat de presă

 

Am postat acest comunicat pentru iubitorii de carte adevarata, pentru iubitorii de cultura, pentru toti cei care considera ca spiritualitatea este mai presus de imbogatirea rapida si fara scrupule.

Oferta este variata cuprinzand categoriile : Copii, Hobby, Calatorii, El si Ea, Literatura, Arta, Religie, Business & Money, Didactice, IT&C, Limbi Straine, Profesionale, Socio-Umane.  

Poti avea cartea dorita in cel mai scurt timp>comanda>livrare si plata.

Comentarii, parerea ta conteaza.

 

***

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: