HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Gauri negre ale istoriei – Nicola Tesla – Documente secrete – Video documentar

Posted by Florian pe 28 Ianuarie, 2012,13:42


Tesla moare, în plin război mondial. Invenţiile lui puteau schimba oricând soarta războiului, deci era firesc ca documentele şi notele savantului să devină o “comoară” vânată de serviciile secrete. FBI-ul s-a pus în mişcare, de teamă ca acestea să nu ajungă pe mâna Axei sau a sovieticilor.
A doua zi după moartea lui Tesla, dimineaţa, nepotul acestuia, Sava Kosanovic – oficial iugoslav dornic de avansare, suspectat că ar avea legături cu partidul comunist din ţara sa – se grăbea să ajungă în camera unchiului său de la hotelul New Yorker. Până când a ajuns el, corpul lui Tesla fusese deja ridicat, iar Kasanovic bănui că cineva scormonise deja prin lucruri. Avea dreptate: lipseau documente tehnice şi un caiet negru cu câteva sute de pagini, câteva dintre ele marcate “Guvernul” – pe care el ştia că unchiul său le păstra.

Documentele rămase au fost preluate de autorităţi şi anlizate de Biroul de Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare. Concluzia dată publicităţii era menită să distragă atenţia de la importanţa uriaşă a muncii savantului: “Ideile şi eforturile lui Tesla din ultimii 15 ani au, în principal, un caracter speculativ, filosofic şi într-o oarecare măsură de promovare, adeseori referindu-se la producerea şi transmiterea fără fire a energiei electrice; nu sunt prezentate metode şi principii noi, solide şi funcţionale pentru a le pune în practică”.
În 1952, restul de documente şi bunuri ale lui Tesla au fost trimise lui Sava Kosanovic, la Belgrad. Aici a fost creat un muzeu în onoarea marelui inventator. Timp de mulţi ani, în timpul regimului comunist al lui Tito, sovieticii au fost singurii care au avut acces la documente.

Pe tot parcursul Războiului Rece, confruntarea s-a dat în jurul realizării practice a armelor şi surselor de energie propuse de Tesla. Se urmărea crearea unei arme care să protejeze America de un eventual război nuclear. Oficial, proiectul a fost un eşec. În realitate, nu se ştie până unde au mers realizările. Ideile lui Tesla sunt şi astăzi insuficient înţelese şi valorificate. Să nu uităm că el a propus ca sursă de energie forţa gravitaţională sau magnetismul, ori că este părintele armelor numite azi “psihotronice” care presupun un control al minţii umane prin intermediul undelor de înaltă frecvenţă, cu efectul îmbolnăvirii subite sau morţii.

Maşina de zbor Tesla: OZN-ul de azi

teslaflyingmachine.jpg

FENOMEN – Documentar video

– Arhivele Pierdute – Secretele „Rătăcite” ale lui Nikola Tesla

––––––-

Articolul intreg in :Altermedia.info
NICOLAE TESLA, “UN ROMÂN VENIT DIN ALT SPAŢIU” (III)

(va urma)

Anunțuri

16 răspunsuri to “Gauri negre ale istoriei – Nicola Tesla – Documente secrete – Video documentar”

 1. Celebrul „Experiment Philadelphia” care este atribuit, in mod eronat, lui Albert Einstein, de fapt fusese proiectat de catre aromanul Nicolae Tesla.
  Titus Filipas

 2. sile vasile said

  nikola tesla nu e aroman,ci istro-roman! documentele lui au fost folosite de americani,scutl anti-racheta,dar cine e prost sa spuna ca au fost utile???!!!!!

 3. blogideologic said

  Precizarea domnului care semneaza Sile Vasile (un avatar?) este exacta! Stiam si eu informatia aceasta, dar nu am vrut sa plasez mai multa informatie decat ofera dihotomia roman (din Romania Mare) si aroman (din restul Balcanilor).

  Eu il consider si pe Sfantul Ieronim, cel care a scris Vulgata, prin care s-a lansat in secolul XVI Contra Reforma, tot un istro-roman. Tema este interesanta!

  Din cate stiu, Nicolae Tesla detine si primul patent de arma geofizica, prin care se poate sectiona Pamantul! Sper ca nu a dat toate detaliile.

  In copilarie citisem o carte despre Nicolae Tesla, tradusa din lima rusa, unde se afirma ca el ar fi fost primul pamantean care a comunicat prin radio cu o sonda spatiala aflata pe orbita lunara!
  Titus Filipas

 4. FLORIAN said

  Va recomand sa cititi toate articolele din categoria Gauri negre ale istoriei, unde sunt trei articole despre Tesla, istro-roman, considerat de americani un geniu care a revolutionat stiinta, dar care desi a avut mai mult de 500 patente uluitoare pentru acel timp, a fost poate in mod voit tinut in umbra din motive de interes economic ale potentatilor lumii care chiar au sabotat cele mai importante cercetari.Click aici !

  Cit despre arma geofizica deja exista si s-au facut experimente atit de catre americani cit si de rusi inca din 1973 cind Honduras a invinuit SUA ca a schimbat cursul uraganului „Fifi” care a produs cele mai mari pagube din istoria Hondurasului, ferind industria turistica din Florida.
  Rusii ar fi nasii fenomenului „El Nino” folosind amplificatorul de rezonanta Tesla inca din1976. Interesant de citit in format PDF „Razboiul geofizic

 5. ana said

  apoi so nascut in croatia cum sa fie roaman

 6. Traznitul said

  Tesla, cel mai mare si secret inventator al omenirii, nu a fost aroman, nici istro-roman. A fost valachian, vlach-morlakian dupa mama, vlach-montenegrin dupa tata. Adica de veche origine irano-sumeriano-irakiana.
  Coasta Dalmatiei, actuala Kroatie (si intreaga peninsula balcanica pana la venirea grecilor) a fost locuita de mii de ani de pelasgi-traco-iliri, stramosii vlachilor..Dar kroatii, austriecii si ungurii i-au marginalizat pe vlachi, considerandu-i ciobani needucabili. De aceea Tesla si-a ascuns originea reala, preferand sa-si zica sarbo-croat..
  (Majoritatea romanilor din actuala Romanie si Moldova provin din razlete si mici neamuri migratoare scitice si asiatice mai lenese, care nu au mai ajuns departe in Vest, dar au fost integrate lingvistic continuu in populatia locala..Uitati cum majoritatea se integreaza in minoritate. Vorbim si cantam tot mai mult tiganeste, chemarea sangelui.)

  R: Interesanta afirmatia ta, dar nu ne poti indica si sursa de informare ?

 7. blogideologic said

  „Vorbim si cantam tot mai mult tiganeste, chemarea sangelui.”
  Ei, nici chiar aşa! Mama mea, refugiată basarabeană din Soroca, m-a născut într-o casă de ţigani din Băileşti (casa lui Ghiţă Serdaru), tata lupta în Transnistria împotriva sovieticilor, dar eu nu mă consider ţigan (deşi respect memoria lui Ghiţă Serdaru, chiar şi codul său de valori)! Apoi, este o mare diferenţă între „manelele” de acum, şi manelele vechi. Probabil că trebuie să descifrăm cu mare atenţie tâlcul tratatelor muzicale scrise de prinţul Dimitrie Cantemir. Dar cine are timp să o facă? Din cele câteva fraze aleatoare pe care le-am putut eu citi, rezultă o asemănare principială cu ideile şi practicile muzicii florentine. Influenţa cred că s-a propagat de la răsărit la apus. Apoi, să nu uităm câţi deţinuţi politici români, cu gândire voltairiană, au fost distruşi în puşcăriile comuniste de la noi, ori trimişi în Siberia, să taie copaci în taiga! Oasele românilor autentici sunt risipite până la Magadan.

 8. Antonio1 said

  Deci Tesla nicidecum nu a fost roman, nu stiu de ce unii romani se lauda cu el aiurea. Mie mi se pare ca era un bun inventator, avea multe viziuni dar foarte greu de pus in practica, si totusi nu inteleg de ce Einstein e mai presus decat el in zilele noastre? Legat de arma geofizica m-as mira sa existe atata timp cat intreg anul 2008 America a fost devastata de nenumarate uragane si nimeni nu a facut nimic. Scutul antiracheta desigur ca exista, dar cine stie pe ce principii se bazeaza, si daca e vorba de ceea ce Tesla gandea candva. Ce frumoasa-i stiinta, ce frumoasa-i omenirea si ce aiurea ca niste prosti incapatanati o conduc, masoni si alte grupari.

  Am vazut recent Einstein and Eddington, vi-l recomand si voua, e superb filmul facut in 2008!

 9. FLORIAN said

  Daca cauti biografia ai sa constati ca este roman din sudul Dunarii mai precis istro-roman din Croatia de azi.
  Henri Coanda il prezinta pe marele inventator Tesla ca roman banatean din Banatul sarbesc, dar realitatea era ca prietenul sau Nicolae era istro-roman din Croatia. Coandă afirma:
  „Daca acum, sa zicem, 150 de ani, s-ar fi spus, ar fi venit cineva sa ne spuna cum spunea Teslea Nicolae, Teslea, romanul din Banat: Voi face lumina electrica, adica lumina, voi face asta miscand o bucata de fier in fata unui fir de arama, lumea l-ar fi inchis ca nebun.”
  https://energienaturala.wordpress.com/2007/12/14/gauri-negre-ale-istoriei-nikolanicolae-tesla-1856-1943/

 10. zburatorului said

  Maria Cautati harta Traciei si atunci veti intelege de ce e Istro-Roman sau ce inseamna Istro-Roman,de ce sunt insule de Aromani in Albania Grecia,Iugoslavia Tatal lui era preot ortodox intr-o zona majoritar catolica iar pe mama o chema Gica.Cautati Mircea Dogaru Tracii din noi pe youtube

 11. Nicolae said

  Einstein a fost un jidan semianalfabet si nu a inventat nimic! A furat dela alti cum este obiceiul jidanilor de aziatici timpiti, azi considerati ca mari cãcati ai lumi!

 12. pe saitul http://free-ennergy.blogspot.com/
  gasiti o echipa care lucreaza la realizarea unor proiecte din domeniul Free Energy in Bucuresti

 13. Andrei said

  Nu inteleg de ce incercati atat de mult sa ii identificati originea. Nu este un lucru foarte important. Ce este important este ce a facut si ce a descoperit la urma urmei pentru omenire. Incercati sa studiati problema din mai multe unghiuri. Originile sale ancestrale chiar nu cred ca au vreo relevanta majora.

 14. Da bine inteles ca Tesla este roman,am constatat asta din carti fraze etc.si din modul sau de gandire si intelegerea de a ierta.
  -Daca va intrebati de ce Nicolae Tesla nu este asa de afirmat, raspunsul este *ORIGINEA SA* de ce este ascuns printre randuri nepopulate ? Pentru ca America ar fii doar cu numele.
  Tot va intrebati de ce romania este mica fara sprijin, nu suntem unitiiiii!?
  Internationali ne tin in frau (dar nu pot asta la nesfarsit) daca Romanii ar fii uniti sau ar vrea sa cucereasca lumea ar putea face asta si am avea sclavi de lux
  japonezi.chinezi.americani.germani. Dar de fapt nu suntem o tara de cuceritotii..

  Si in 2011 avem inventatori romani care isi incep si finalzeaza inventii marete .

  Si ca sa va mai spun ceva ? 60% din NASA sunt de-ai nostrii.

  Cea mai mare problema a lumii este Influenta.
  Gandeste pentru tine\Aparate pentru tine/Fa bine pentru tine\Dar nu nu-ti distruge aproapele tau.

  PE SCURT… Gandestete!!!Fii tu insuti.

 15. florin said

  cine a fost nicola tesla ? geniu peste geniii sa nascut mai devreme cu (cred 500 ani de vrema lui ) acei ani 1800 1900 in care au trait acei genii ai lumii au lasat in istorie acum tot ce avem in zilele noastre

 16. This is a very good tip especially to those fresh to the blogosphere.
  Short but very precise information… Many thanks for sharing
  this one. A must read article!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: