HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Azi la Timisoara: Jos Comunistii !Video.

Posted by Florian pe 1 Decembrie, 2009,21:52


Geoana si PSD alungati de populatie din Piata Operei din Timisoara. Degeaba scandau manipulatorii lozinci PSD-iste, Timisorenii nu suporta rosul PSDist comunist.

Mafia PSD-PNL a fost huiduită, în sfârşit, la scenă deschisă, în Timişoara. Reprezentată de Geoană, Antonescu şi Johannis, mafia politico-financiară care ameninţă să pună stăpânire pe România pentru încă cinci ani, a fost sancţionată în stradă de către timişorenii revoltaţi de revenirea comuniştilor reprezentaţi de pupinul lui Iliescu şi al lui Putin, Mircea Geoană.

Prezenţa în Piaţa Operei, a derbedeilor de la Bucureşti, este motivul principal al revoltei, deoarece acolo s-a murit tocmai pentru înlăturarea comuniştilor din fruntea ţării. 

Anunțuri

5 răspunsuri to “Azi la Timisoara: Jos Comunistii !Video.”

 1. Satirikon said

  PE 6 DECEMBRIE LE BAGAM PUMNUL IN GURA JEGOSILOR

  Preluati si dati mai departe

 2. oamenisilocuri said

  http://oamenisilocuri.wordpress.com/2009/12/01/timisoara-1-decembrie-piata-operei-ce-s-a-intamplat-de-fapt/

 3. Ucseer said

  Am asistat uluit de atitudinea comentatorilor de la Realitatea Tv si de la Antene, care nu s-au deosebit cu nimic de atitudinea si comentariile comuniste din decembrie 1989. Cei de la posturile amintite nu numai ca minteau grosolan cu privire la numarul si provenienta manifestantilor anti comunism, dar erau preocupati ca Politia si Jandarmeria nu interveneau in forta impotriva huliganilor si a destabilizatorilor care, nu puteau sa fie de cat instigati de oamenii lui Basescu. Si la asa ceva asistam dupa 20 de ani. Culmea este ca si dna. Cornea, are aceeasi parere iar semnarea pactului „RUSINII”, il considera un act istoric. Rusinea este si a dv. …’nestimata doamna’, atata timp cat declarati ca semnarea unui pact de colaborare intre Iliescu si PNTCD-Sarbu, este un act istoric si nu o blasfemie.

 4. Napocel said

  Revoluția n-a fost sângeroasă. Revoluționarii au murit, comuniștii au învins începând din acele zile decembriste din 1989… Dacă mureau mai mulți comuniști poate era altceva în ziua de azi. Jumătate de țară-n 6 decembrie a votat cu comunșitii. Suntem o țară de…

 5. manoliuval said

  RAZBOI TERORIST PE CALEA UNDELOR

  Mercenari, teroristi, comunisti, agenti secreti sprijiniti militar de SUA-ISRAEL, RUSIA, FRANTA si altele pentru actiuni teroriste, revolte populare si lovituri de stat.
  RADIO FREE EUROPE
  RADIO LIBERTY
  ARE TERRORIST
  WAR TERRORIST ON THE RADIO WAVES
  Mercenary, terrorists, communists, agents secret military support of the US-Israel, Russia, France and others for terrorist actions, popular revolts and coups.
  Radio Free Europe
  RADIO LIBERTY
  ARE TERRORIST

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: