HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Eveniment – Transmisie live You Tube !

Posted by Florian pe 22 Noiembrie, 2008,10:17


Evenimentul YouTube Live! Este un experiment unic in istoria YouTube, care debuteaza pe 22 noiembrie si prin care oamenii din spatele site-ului vor sa vada cat de dornici sunt utilizatorii pentru astfel de transmisiuni. Primul eveniment live va fi un concert care ii va avea printre protagonisti pe chitaristul Joe Satriani si rapperul MC Hammer. Alaturi de acestia vor mai concerta Akon, Bo Burnham, Spinto Band, Katers17 si Katy Perry. Evenimentul va avea loc la San Francisco si va incepe la ora 20.00 – ora Americii de Est (ora 03.00, 23 noiembrie – ora Bucurestiului).

Evenimentul va putea fi urmarit la adresa

http://www.youtube.com/live.

 

Pana la sfarsitul acestei luni, utilizatorii din intreaga lume ai aceluiasi site vor putea viziona pelicule intregi produse de studiourile americane de film Metro-Goldwyn Mayer (MGM).
Filmele nu vor rula la inceput in format high definition (HD), insa calitatea imaginii va fi mult mai buna in comparatie cu cea a clipurilor existente acum pe site. Momentan nici YouTube, nici MGM nu au anuntat ce filme vor fi difuzate. Singurul titlu mentionat in comunicatele de presa este al clasicului „Cei sapte magnifici”, filmul produs in 1960, avandu-i in rolurile principale pe Charles Bronson si Steve McQueen. Mai multe speculatii din piata indica faptul ca majoritatea productiilor vor fi din „epoca de aur” a cinematografiei de la Hollywood, si anume din anii 1940 – 1980.

Vizionare placuta !

 

***

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: