HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Film-Noua Ordine Mondiala-End Game-Joc Final-subtitrat ro.

Posted by Florian pe 4 noiembrie, 2008,20:55


Intr-o Nouă Ordine Mondială, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta îsi va pune în aplicare planul de exterminare a majoritătii populatiei lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viată lungă si fără griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat în “Endgame” („Joc final”), cel mai recent documentar al jurnalistului si regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea si constanta cu care urmăreste cele mai incomode subiecte.

„Joc final” este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolută a unui număr foarte restrâns de oameni – astăzi, mai aproape ca niciodată de telul lor.

Alex Jones documentează în „Joc final” evenimente în desfăsurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii si formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capăt suveranitătii nationale a statelor din America de Nord si care va forma, împreună cu Uniunea Asiatică si Uniunea Europeană, nucleul viitoarei Guvernări Unice Mondiale.

Filmul integral subtitrat in limba romana prezentat de Google:(139 min.)

Comenteaza…

***

Reclame

5 răspunsuri to “Film-Noua Ordine Mondiala-End Game-Joc Final-subtitrat ro.”

 1. lili marlen said

  Este si publicitate pentru autor, este si un semnal de alarma …………..!

 2. ANTOANETA MORARU said

  s-au facut publice adevaruri inconvenabile de multa vreme dar oamenii raman indiferenti, suntem prea mici sa facem ceva sa impiedicam aceste lucruri, insa ei nu stiu ca urmeaza un end of game pentru ei, o noua era spirituala se apropie, ei insa nu vor mai avea timp sa vada……..they will be gone by then………hihihihihihihi

 3. Andrei said

  partea finala a filmului coincide cu realitatea de azi…colapsul sistemului bancar american, criza economica care se extinde si asupra celorlalte tari.

 4. mirela mirela said

  e ingrozitor…! nu stiam multe din aceste lucruri expuse, psihologi de renume sa faca lucrurile ingrozitoare… oricum toti astia mici meritam toate acestea. in goana asta nebuna dupa bani, avere, putere, uitam ca de fapt nu ducem cu noi nimic ,, dincolo,, ca de fapt nimeni nu va mosteni pamantul, ca de bine de rau deasupra nosatra sunt ALTII SI UN MARE ALTUL CARE CU SIGURANTA NU VOR PERMITE SI ASTA! am inceput sa ma rog ca pamantul sa se inalte cat mai repede in cea de-a cincea dimensiune, sa se scuture de toti diavoli existenti si sa nu mai permita energiilor dense sa fie la marea inaltare… si ma rog sa ma inalt si eu odata cu el si cu toti cei din lumina… oricum lupta va fi acerba si pacat ca nu ne trezim cu toti cei neelitisti sa-i suprimam odata

 5. fatzarnic said

  Toate astea nu sunt decat scenarii ca sa conduca lumea catre „noul invatator mondial”, aka The Antichrist. Este un fel de santaj. Daca il acceptati atunci razboaiele si foametea vor inceta(chipurile pentru unii). Noua ordine mondiala nu este decat un fel de socialism dar ajutat de cipuri, legi draconice, si o noua ordine spirituala care va avea varful indreptat catre crestinii adevarati care desigur nu vor vrea sa ia parte la noua „reconstruire” a lumii cu temple pagane, si tot asa. Va fi ca o revenire la paganism. Crestinii stiu si nu se bucura deloc dar Biserica nu va fi biruita niciodata asa cum scrie „…portile Iadului nu o vor birui”. Liderii de acum gen Rockefeller vor parea ca sunt invinuiti si pusi la zid dar totul nu este decat o scamatorie ca sa il faca mai credibil pe „invatator” si pe maestrii lui. Ei de fapt au facut parte din planul lui si l-au indeplinit la litera. Adica au speriat oamenii ca ei fiindu-le frica sa il accepte ca „World Leader” si „Spiritual Teacher”(„in the broadest sense”) asa cum se descrie. Al’ de Rothschild nu sunt decat supusii sai. Asa ca nu va mai bucurati voi ca vine „o noua era” ca asta inseamna ca multi vor muri amagiti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: