HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Unde candideaza dinozaurii din PSD si PNL, blaturi la vedere.

Posted by Florian pe 31 octombrie, 2008,22:39


Cu o luna inainte de alegerile parlamentare, Guvernul a directionat, la rectificarea bugetara, aproximativ 2 miliarde de lei catre primariile PNL si PSD, mai exact catre colegiile in care candideaza importanti lideri ai celor doua partide.

Sute de milioane de lei au plecat in judetele cu canidati importanti ai celor doua partide: Dolj – Mircea Geoana, Ilfov – Calin Popescu-Tariceanu, Bacau – Viorel Hrebenciuc, Iasi – Varujan Vosganian, Tudor Chiariu, Cristian Adomnitei, Relu Fenechiu, Vrancea – Miron Mitrea, Calarasi – Eugen Nicolaescu, Teleorman – Doru Ioan Taracila si Norica Nicolai,  Hunedoara – Dan Radu Rusanu etc.

Topul dinozaurilor

1. Premierul Calin Popescu-Tariceanu (PNL) candideaza pentru Camera Deputatilor in colegiul 4 din Ilfov impotriva reprezentantului  PD-L, patronul de la Angst, Sorin Minea si a social-democratei Viorica Ioana Mates.

2. Mircea Geoana (PSD) candideaza pentru Senat in colegiul 5 din Dolj si are contracandidati pe presedinta femeilor liberale, Elena Costea iar din partea PD-L pe fostul prefect Nicolae Giugea.

3.  Adrian Nastase (PSD) candideaza pentru un mandat de deputat in colegiul 8 din Prahova, la Mizil, si are contracandidati din partea PNL pe Gheorghe Matei, inspector scolar iar din partea PD-L pe consultantul politic, Mircea Staicu.

4. Dan Voiculescu (PC) candideaza in colegiul 8 din Capitala unde este si primarul conservator Cristian Popescu-Piedone si are contracandidati pe liberalul inginer Daniel Paul Mircescu si reprezentantul PD-L inginerul Razvan Ionescu.

5. Miron Mitrea (PSD) candideaza in fieful lui Marian Oprisan in colegiul 2 din Vrancea, pentru un mandat de senator si are contracandidati din partea PNL pe omul de afaceri Nicu Mazare, iar democrat-liberalii merg pe mana unui consilier local Danut Popoiu.

6. Bogdan Olteanu (PNL) candideaza in sectorul lui Andrei Chiliman, colegiul 1 si are contracandidati un medic de la PSD, Mihaela Anton si un jurist de la PD-L, Gheorghe Groza.
7.   Viorel Hrebenciuc (PSD) candideaza la el acasa in Bacau in colegiul 9 impotriva consilierului judetean, Corneliu Pricope-PNL si a democratului liberal Bebe Coanda.

8. Relu Fenechiu (PNL) candideaza pentru un mandat de deputat in judetul de domiciliu, in colegiu 2 din Iasi si are drept contracandidati un avocat din partea PD-L, Dragomir Tomasevschi si pe presedintele interimar al PC Iasi, Daniel Matasaru din partea Aliantei PSD+PC.

9. Varujan Vosganian (PNL) candideaza pentru Senat in colegiul 1 din Iasi si are drept contracandidati un medic chirurg  Iulian Serban, din partea PD-L iar din partea Aliantei PSD+PC, un necunoscut si proaspat conservator, Marian Enache.

10.  Manuela Mitrea, (PSD) sotia lui Miron Mitrea, candideaza in fieful lui Radu Mazare, in colegiul 8 din Constanta si are contracandidati pe Sebastian Septimiu Bourceanu – PNL si din partea PD-L pe Petrescu.

11. Paul Pacuraru (PNL) candideaza pentru un nou mandat de senator in colegiul 1 din Galati si are drept contracandidati pe Constantin Petrea din partea PD-L si pe Laurentiu Chirvasuta din partea PSD+PC.

12. Doru Ioan Taracila (PSD) merge in colegiul 1din Calarasi si are drept contracandidati un agricultor Vasile Nedelcu, din partea PNL si un democrat-liberal – Emil Musat.

13. Catalin Predoiu (PNL), ministrul justitiei, candideaza pentru un mandat de deputat in colegiu 5 din Buzau impotriva deputatei PD-L, Gratiela Iordache si a controversatului om de afaceri Marian Ghiveciu din partea PSD.

14. Titus Corlatean (PSD) canideaza pentru un nou mandat de deputat  in colegiul 2 Brasov si are drept contracandidati pe liberala Felicia Carmen Tansescu senator si din partea PD-L,  Mihai Vetea, consilier judetean.

15. Eugen Nicolaescu (PNL) candideaza in colegiul 1din Calarasi, impotriva presedintelui PD-L Calarasi, Marian Dinulescu si social-democratului, Marian Dragan, fost candidat la primaria Calarasi.

16. Daniela Popa (PC) candideaza pentru un nou mandat de deputat in colegiul 19 din Capitala impotriva consilierului juridic din partea PNL Andrei Petrescu si din partea PD-L, Cristian Mircea Raicu, economist.

17. Teodor Melescanu (PNL) candideaza in colegiul 3 din Prahova si are drept contracandidati un avocat din partea PD-L, Ion Ardelean si un consilier judetean din partea PSD, Constantin Augustin Mitu.

18. Cristian David (PNL) candideaza in colegiul 3 din Vaslui si are drept contracandidati din partea PD-L un oarecare Emil Bordeianu, iar din partea PSD un fost prefect – Ioan Tibulca.

19.  Norica Nicolai (PNL) candideaza in colegiul 2 din Calarasi si are drept contracandidati un senator PD-L – Dumitru si un deputat PSD, Ion Neagu.

20.  Puiu Hasotti (PNL) candideaza in colegiul 1 din Constanta si are drept contracandidati  pe fostul primar la Navodari, din partea PD-L, Tudorel Calapod si pe fratele primarului din Eforie, din partea PSD, Liviu Tit Brailoiu.

21.  Dan Radu Rusanu (PNL) candideaza in colegiul 3 din Hunedoara si are contracandidati pe fostul subprefect de Hunedoara din partea PD-L, Vladu si pe campionul mondial la box Mihai Leu din partea PSD.

22. Teodor Atanasiu (PNL) candideaza in colegiu 3 din judetul Alba si are drept contracandidati pe deputatul PD-L, Stefan Bardan si social-democratul Vasile Emilian Cutean.
23. Tudor Chiuariu (PNL), protejatul lui Relu Fenechiu, candideaza in colegiul 1 din Bacau si are contracandidati din partea PD-L pe viceprimarul Constantin Draganuta iar din partea PSD, Gabriela Zvetlana Zaharia.
24. Cristian Adomnitei (PNL), un alt protejat al lui Relu Fenechiu, candideaza in colegiul 7 din Iasi impotriva reprezentantului PD-L, Narciza Nedelcu, om de afaceri si a social-democratului PSD, Vasile Catea, consilier judetean.

Sursa :HotNews

Am speranta ca la anuntarea rezultatelor alegerilor parlamentare sa avem parte de o adevarata triere a demagogilor si incompetentilor, carora le vom oferi spre consolare o emisiune  Surprize, surprize… !

Pana atunci va puteti exprima optiunile votand virtual>  Sondaje de opinie pentru parlamentare

Rog sa mai adaugam si alte personaje cunoscute de dumneavoastra.

 

 

***

Reclame

Un răspuns to “Unde candideaza dinozaurii din PSD si PNL, blaturi la vedere.”

  1. Gigi Boeru said

    Dincolo de manipularea obisnuita din Romania pe baza sondajelor telecomandate politic (nu va faceti griji, se face si in USA, si la case „mai mari” din Europa), e trist sa observi ca PSD, partidul cel mai corupt si ideologizat arhaic, partidul refugiatilor din fosta politie politica comunista, partidul baronilor rosii facuti miliardari din furtul de la bugetul de stat, partidul care a vandut jumate din petrolul romanesc pe nimic si a semnat faimosul contract cu Bechtel, acest partid ajunge iarasi sa fie preferat de 1 din 3 alegatori.
    Mai ales impreuna cu Voiculescu, un personaj sinistru si care se lipeste de PSD ca dejectia de pantof doar pentru ca are o intreaga turma de analisti tonomati de la televiziunile proprietate personala.
    La fel de trist e posibila intrare in parlament a jalnicilor becalieni, bolnavilor vadimisti si stupizilor separatisti care se cred maghiari.

    Circul va continua, pentru ca romanii nu se decid sa ofere clar o majoritate unui singur partid, pentru a asigura o stabilitate politica, guvernamentala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: