HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Cand minte Tariceanu ?!

Posted by Florian pe 22 septembrie, 2008,19:41


 Calin Popescu Tariceanu a lansat unul dintre putinele atacuri directe la adresa lui Theodor Stolojan, fostul lider PNL pe care il lauda cu superlative intr-un discurs din februarie 2005.

Calin Popescu Tariceanu:  “Theodor Stolojan este un politician in care nu poti sa ai incredere. Eu si colegii mei liberali stim asta din proprie experienta. Romanii nu se pot baza pe Theodor Stolojan. Cand esti premier, nu poti sa te retragi de la o zi la alta pentru ca ti se pare ca esti santajat de cineva” (Interviu Mediafax, 21 septembrie 2008)

Calin Popescu Tariceanu:“Nu am fi fost astazi intr-un congres al invingatorilor daca PNL nu ar fi fost condus in anii care au trecut de presedintele Theodor Stolojan. Ceea ce parea imposibil s-a intâmplat. Theodor Stolojan a facut ca liberalii sa-si depaseasca disensiunile interne si sa se instaureze un climat de lucru in echipa care a asigurat atingerea obiectivelor asumate la congresul extraordinar din 2002. Domnule Theodor Stolojan, recunoastem astazi inca o data ca prin integritate, rabdare, tenacitate si echilibru ati contribuit esential la devenirea PNL. In numele tuturor colegilor, va multumim inca o data !”
(Discursul “La inceputul unei noi pagini de istorie, 04 februarie 2005)

Sursa: HotNews.

Pe vremea aceea Stolojan nici nu banuia cui lasa pe mana partidul, iar apoi Basescu face a doua greseala pe care acum o regreta din plin, numindu-l prim ministru.

Si totusi era foarte simplu daca priveau putin in urma cand Patriciu si Tariceanu au infiintat PNL-at, parasindu-l pe liderul lor Campeanu, luind cu ei si logistica partidului stransa din donatiile externe.

Si nu in ultimul rand trebuia sa se tina cont de anticul „teme-te de greci, chiar şi cînd fac daruri”, stiind ca Tariceanu se trage din acest neam prin mama lui. Aviz amatorilor….

Si in sfarsit ca sa raspund la intrebarea din titlu, personal cred ca minte permanent cu o dexteritate demna de invidiat chiar si pentru specialistii americani angajati pe bani grei sa-i cosmetizeze imaginea.

 

***

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: