HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

La orizont, eliminarea taxei auto de poluare.

Posted by Florian pe 3 septembrie, 2008,17:56


SENAT

Comisiile reunite de buget şi de administraţie ale Senatului au modificat, miercuri, OUG 50/2008, astfel încât se menţine eliminarea din Codul Fiscal a vechii taxe auto, se elimină noua taxă de poluare, iar banii încasaţi de către stat până acum se restituie integral, indexate în funcţie de inflaţie.

Comisiile reunite de buget şi de administraţie ale Senatului au dezbătut, marţi, proiectul de lege privind aprobarea OUG 50/2008 pentru instituirea taxei pe poluare pentru autovehicule.

Senatorii au adoptat 15 amendamente, care elimină complet taxa de poluare introdusă începând cu 1 iulie 2008 şi vechea taxă de primă înmatriculare, introdusă pe baza Codului Fiscal, care a funcţionat până în primul semestru al anului 2008.

 

GUVERN

Guvernul aşteaptă votul din plenul Senatului în cazul taxei de poluare auto, dar decizia finală în acest caz aparţine Camerei Deputaţilor, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru.

Sursa: Mediafax

Comentarii:

-In Senat se vor vota sigur toate amendamentele, iar Camera Deputatilor va trage de timpul putin care i-a mai ramas pana la alegeri, dar greul va cadea in carca noului Guvern care va avea de restituit 1300 miliarde de lei.
Speranta moare ultima….

***

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: