HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Ingerul digital -„Semnul fiarei”- Controlul total.

Posted by Florian pe 18 Iulie, 2008,9:50


Digital Angel GPS and RFID –“Ingerul digital” este denumirea unei companii americane, listata la bursa NASDAQ, fabricant al microcipurilor, dispozitivelor personale de identificare (RFID, dispozitivele de identificare prin radiofrecventa, CIP-urile), destinate marcarii si identificarii totale a cetatenilor, adica totul despre persoana respectiva privind studiile, functiile, conturi bancare, boli, familie, domicilii, plata impozitelor, cazierul judiciar, s.a.m.d.
– vezi http://www.digitalangel.com/.

“Ingerul digital” este si numele dat unui documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia, deocamdata singurul film care trateaza acest subiect dintr-o perspectiva duhovniceasca ortodoxa.

Documentarul “Ingerul digital” se adreseaza unui public matur si avizat.

Filmul este tradus in limba româna, cu subtitrarea integrata in fisierul video.

Vizionati filmul online:

Daca doriti sa descarcati filmul cu traducerea in limba romana click aici: Ingerul digital

Inca un pas pe calea globalizarii si a controlului total, inca o prorocire din Apocalipsa care este mai aproape ca oricand.

Apocalipsa, Sf. Ioan Teologul Cap 13:

„16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

Despre APOCALISA si semnele timpului, o documentare argumenta in Razboiul Nevazut.

Sursa: AlterMedia info , Biblia ortodoxa, Razboiul nevazut.

Sa ne trezim pana nu este prea tarziu pentru libertatea noastra.

Transmiteti acest link la cat mai multi prieteni sau cunoscuti.

Comentarii…

***

Anunțuri

13 răspunsuri to “Ingerul digital -„Semnul fiarei”- Controlul total.”

 1. Mihai said

  Filmul este bun pentru cei care afla pentru prima oara de subiectul RFID. Din pacate, lucrurile au avansat si din punct de vedere tehnologic, si ca implementare a conceptului. Tehnologic, datorita dezvoltarii nano-tehnologiei, s-a reusit crearea unor microcipuri de ordinul micronilor din cristale lichide, care nu mai dau reactiile adverse pe care le da verychip-ul asupra organismelor vii. Pe de alta parte, campaniile de vaccinare… se tin lant.

 2. julia said

  interesant, dar
  trist/
  obositor/
  amestecat, confuz
  …sunt niste puncte de vedere…
  ar fi mai bine de vorbit cu un teolog si om de cultura, ce parere are ?

  R: „Documentarul “Ingerul digital” se adreseaza unui public matur si avizat.”

 3. Chris said

  Cei care au facut filmul ori sunt niste ignoranti (in ceea ce priveste bazele stiintifice pe care este construita societatea), ori mai degraba l-au facut „la comanda”. In momentul in care am citit ca „… nici Darwin nu credea in propria teorie…” m-am oprit din vizionat.

 4. nance said

  Neindoielnic, Apocalipsa nu e o minciuna, Noua Ordine Mondiala e pe cale sa apara si trebuie sa fim pregatiti – IIsus vine ca un hot in noapte- , dar a face un film documentar CRESTIN bazat pe rastalmaciri si minciuni nu e in spiritul crestin. Ce vreau sa zic?
  Sunt din intamplare, inginer de foraj, si stiu EXTREM de bine – asta fiindu-mi meseria – cum e cu sapatul in scoarta la 14 Km, unde cica e iadul. Pentru stiinta voastra, cel mai adanc foraj s-a efectuat in peninsula Kola, in 1989, creaindu-se o sonda cu adancimea de 12262 m (12.2 Km). Temperatura la acea adancime este in jur de 400°C (gradientul geotermic este de cca. 0.033°C/m). Sapatul a fost oprit deoarece temperatura mare (care obliga la folosirea de aliaje metalice scumpe), combinata cu dificultatea saparii la mare adancime (garnitura de foraj se torsioneaza, frecari mari, alungirea prajinilor, evacuarea cu dificultate a detritusului, care se poate depune si bloceaza sapa, etc) au facut ca forajul sondei sa fie oprit, deoarece consuma foarte multe fonduri. Scopul ei a fost de cercetare geologica, nu de cautare de petrol. Asta o spun din cursurile invatate in facultate, la Ploiesti (IPG). Nici gand de sonda la 14 Km, iar chestia cu bagatul microfonului, ha, ha, este o gogorita, asta presupune ca in primul rand sonda sa fie goala (imposibil, deoarece peretii s-ar darama, ea este plina cu un noroi f. dens prin care nu se propaga decat anumite ultrasunete, nicidecum sunete normale, si ca acel microfon sa fie rezistent la 400 grade, ceea ce n-am auzit, orice componenta electronica se va topi.
  Asa ca, inca odata constat ca atat protestantii cat si ortodocsii apeleaza la pseudostiinta si fabule de speriat copii pentru a sustine un punct de vedere, ceea ce nu e normal, un crestin trebuie sa spuna adevarul, nu sa propage zvonuri si fabulatii.
  Iar chestia ca iadul e sub scoarta terestra e culmea stupiditatii si analfabetismului biblic.

 5. emi said

  Frate Nance, daca ai sa te documentezi putin, ai sa gasesti cum ca Mantuitorul dupa ce a inviat din morti a coborat in cele mai de jos ale pamantului. apoi: cand ia izgonit Dumnezeu pe ingeri rai impreuna cu lucifer, ia izgonit pe pamant. deci: Dumnezeu sa inaltat la cer, deci nu in pamant: apoi daca iadul nu este pe pamant si in pamant, atunci unde este? in cer, unde sa suit Mantuitorul? mai bine documenteazate si apoi vb. ca te mai cred si altii slabi in credinta si vei raspunde in fata lui Dumnezeu pt. ca leai fost ispita. pt ca spune: vai de cel ce se lasa ispitit!!! dar mai vai de cel prin care vine ispita!!!! deci ai mare grija. nu te supara pe mine.

 6. iony said

  oofff,ce pot spune despre acest film este k m a socat…atata rautate in lume,nu e de bn…poate k nu e totul adevarat acolo,dar o parte pot spune k da…mai ales faza cu cip urile.ar fi recomandabil k tot my multi oameni sa vada acest film,dar……am incerkt sa le zic si altora de acest film dar am fst luata in ras-reactia oamenilor.pe mn m ingrozeste gandul k vom fi monitorizati prin intermediul cip urilor sau prin intermediul buletinelor biometrice…chiar sa ne schimbe anumite ganduri,sentimente.asta e groaznic,vom ajunge niste roboti…tot ce putem face este sa nu acceptam asa ceva…eu una,n o sa accept asa ceva pt k asta inseamna k renuntam la Dumnezeu.eu va doresc numai bn si Domnul fie cu noi…(p.s. NU apartin unor secte suspecte,sunt crestin-ortodoxa.cine vrea sa ia legatura cu mn,ma gasiti pe Yn_naa@yahoo.com.v am pupat.bye)

 7. Dya said

  as dori sa downloadez acest film dar de pe link-ul lasat mai sus nu se mai poate.rog autorul sa il puna din nou sa il pot downloada si eu…multumesc anticipat!

 8. FLORIAN said

  Am sa incerc sa te ajut, doar putina rabdare.

 9. FLORIAN said

  Acest video se gaseste pe google la adresa:http://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707, pentru download se da click dreapta pe linkul indicat in „Dowload video”> „this link” si apoi> Save Target As..
  Ok ?

 10. ROBERT HORVATH NEW YORK said

  UN WATERGATE ROMANESC
  (Atac banditesc la New York)

  Serviciul de Informaţii Extern

  Domnule Director Răzvan Ungureanu,

  Acum doi ani a avut loc o spargere la studioul meu de film din Manhattan. Pagubele materiale au fost grele (furtul a 4 computere), iar cele artistice irecuperabile, reprezentând munca a mai multe luni de producţie. Faptul că mi-a dispărut carnetul de telefoane şi câteva fotografii din sertar a făcut să realizez imediat ca tâlhăria a fost mâna „serviciilor”. Pentru a deruta poliţia au avut loc spargeri similare la diferite etaje şi chiar la diferite adrese din Chelsea, Cartierul galeriilor de artă unde se afla studioul meu. Protestul meu adresat consulului Pavoni nu a avut nici un rezultat, pentru că nu am avut nici o dovadă palpabila în sprijinul afirmaţiilor mele. Spre surprinderea mea şi a detectivilor poliţiei, dovadă a venit prin apariţia pe internetul romanesc a unei fotografii, sustrase din studioul meu. Pe unul dintre blogurile deschise pe numele meu de noua securitate pentru a crea derută, apare un colaj fotografic în care eu sunt plasat alături de cunoscutul jurnalist Bădin de la Antena 3. Remarcabil este faptul că nu am întâlnit niciodată această persoană şi nu am avut cu ea nici o relaţie profesională sau de altă natură. Singurul lucru care ne uneşte este faptul că suntem ţinta continuă a atacurilor instituţiei conduse de dumneavoastră şi a faptului că suntem mereu deconspiraţi ca spioni. Nu se dau informaţii pentru cine spionăm, dar acest colaj primitiv este prezentat ca un document al întâlnirii noastre subversive. Vă rog deschideţi la: http://roberthorvath-cineast.blogspot.com/2008_09_01_archive.html. Deoarece cazul de mai sus depăşeşte nivelul poliţiei metropolitane, am contactat FBI-ul, căruia i-am cerut protecţia. Pentru ca soţia mea este cetăţean japonez, s-a atenţionat serviciul de specialitate nipon. Realizând imediat caracterul de gansterism politic, absolut toate persoanele cu care am discutat subiectul, au făcut referiri la WATERGATE, pentru ca o operaţie de aceasta anvergură trebuie să aibă aprobarea la cel mai înalt nivel. Este vorba de o mişcare disperată de a-l salva pe Patapievici şi clanul din jurul preşedintelui. Un scandal politic de asemenea factura se ştie cum a începe dar nu se ştie cum se termină. Dar precis aduce prejudicii intereselor şi imaginii României. Vorbind despre bloguri, trebuie să atrag atenţia că furtul de identitate este o infracţiune serioasă, care este pedepsită de lege. Pentru că s-au deschis cinci bloguri pe numele meu, vă rog să le închideţi cât mai repede, până când nu va fi târziu pentru libertatea dumneavoastră şi bugetul instituţiei pe care o conduceţi. Trebuie să menţionez că nu posed şi nu am deschis nici un blog. Site meu de artă este Devagallery.

  Domnule director,

  Ştiu că dispreţuiţi pe români, în general, iar pe cei din afara graniţelor în special, considerându-i ca un fel de cetăţeni de mâna a doua. Înţeleg că vă consideraţi deasupra legilor şi aveţi convingerea că, atât cât Băsescu este preşedinte, nu veţi păţi nimic, indiferent de nemernicia care o faceţi. Totuşi este greu de înţeles cum o persoană sofisticată şi cunoscătoare a uzanţelor internaţionale (fost ministru de externe) să coordoneze o acţiune care a început cu un jaf pe teritoriul Statelor Unite, un stat suveran şi considerat aliat. Oare nu aţi fost informat că sunt de 30 de ani cetăţean american şi că, dacă spargeţi o companie americano-japoneză, veţi pierde imunitatea diplomatică? Poate avocaţii din jur vă vor explica faptul că sustragerea de documente şi întrebuinţarea lor în scopuri politice este considerată, aici, ca o acţiune criminală. Sunt convins că, la fel ca toţi şefii de bandă prinşi asupra faptului, veţi declara că sunteţi inocent. Totuşi, trebuie să explicaţi coerent şi logic cum o fotografie închisă în sertarul meu, din studioul meu din New York, a străbătut oceanul, ajungând pe un blog creat de serviciul special! Faptul că SIE, serviciul condus de dumneavoastră, a fost involvat în desfăşurarea expoziţiei AL-QUEDA a cetăţeanului arab Amar Marvan ANBAKI, sub pretextul unei expoziţii ICR, face ca situaţia să fie cu totul explozivă.

  Domnule director,

  Vreau să vă dau, în încheiere, un sfat folositor. Deschideţi o anchetă, daţi vina pe ceilalţi şi imediat demisionaţi sub motivul propriei incompetenţe. În cazul contrar, nu rămâne decât să vă doresc o puşcărie uşoară…

  Robert Horvath DEVA
  New York

 11. beni said

  i adevarat asa scrie si in apocalipsa

 12. paula said

  giorgi cu asta bati tu capu ce o fii cu lumea o fii si cu noi mami luci semneaza

 13. tony said

  asta este un film facut pentru guvizii care au fugit de la scoala ,au lipsit la orele de fizica,chimie,biologie,sociologie,. semianalfabetii , frustratii ,speriatii si dusmanii de milenii privind evolutia – creatiei.aberatii audio-video, manipulare prin minciuna si dezinformare a fortelor de stanga crestina ce se zbate fluturand steagul „apocalipsei’.montarea cadrelor in mod vadit, fuzzy, ar face sa rada orice regizor,editor, sau scenarist cu capul pe umeri.tehnica folosita …disonanta cognitiva si manipularea emotional,sentimentalo-afectiva…combinata cu metoda celei de a o suta maimuta si valul „mexican” in contagiunea maselor , da speranta realizatorilor in formarea unui curent -antiglobalizare , antiplanetar, antigalactic, trand istoric al constiintei etice superioare ,ireversibil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: