HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Raport in strada – ADRIEAN VIDEANU – PREZENTARE SUCCINTĂ A TREI ANI DE MANDAT

Posted by Florian pe 12 iunie, 2008,12:39


Acest post vrea sa demonstreze ca nici Videanu nu e cel mai mare talhar, dar nici Iliescu un inger.

Masinaria propagandistica a PSD, manuita cu dibacie de mentorul si ideologul Ion Iliescu, a varsat toate laturile pe Adriean Videanu primarul general al capitalei cu scopul declarat de a se pune capat „distrugerii” Bucurestiului ceea ce ar permite candidatului „independent” Oprescu sa devina salvatorul providential .

Maestru in jocuri de culise si in trasul sforilor, Ion Iliescu tinteste de fapt mult mai sus spre Basescu, la alegerile parlamentare si la revenirea in primplanul scenei politice, eventual ca primministru daca nu mai poate candida la prezidentiale.

Paradoxal dezastrul afisat de coalitia PSD+PC+PNL, referitor la Bucuresti nu se regaseste si la cei care inteleg si care apreciaza lucrarile de anvergura, care desigur necesita sapaturi pentru refacerea infrastructurii, devieri de trafic, circulatie mai greoaie, dar pentru a construi ceva solid trebuie sa pornesti de la o temelie solida.

Oare NATO ar fi organizat cel mai important SUMMIT intr-un oras „bombardat” cum reiese din balacarelile celor de mai sus ?

Amintiti-va de impresiile bune ale delegatiilor participante si ale ziaristilor care le-au insotit, impresii de oras in plina dezvoltare si modernizare.

De alt fel, faptul ca in Bucuresti este cel mai inalt nivel de trai din Romania, somajul cel mai scazut datorita investitiilor masive, e o dovada in plus.

N-as vrea sa fiu inteles gresit ca toate sunt bune si la locul lor, ar fi fost loc pentru mai bine.

Raportul celor trei ani de mandat 2005-2008, intitulat „Raport in strada” al lui Adriean Videanu pe care l-am gasit in siteul primariei demonstreaza realizari si chiar specifica acest lucru fata de promisiunile facute:

* Despre cultura
Operaţiuni combinate de reabilitare, restaurare, reconstrucţie la nivelul obiectelor şi ansamblurilor de arhitectură, sau de revitalizare şi reabilitare urbană a unor zone culturale…PDF

* Despre Infrastructură şi transport Public
Suntem prea săraci ca să ne permitem reparaţii ieftine. Fonduri de 475 de milioane de euro de la Banca Europeana de Investiţii sunt destinate reabilitării a 190 de străzi principale, incluzând şi reabilitarea sistemului subteran de reţele utilitare. Din septembire 2005 până în decembire 2008. Asta înseamnă că asfaltul nu va ma fi spart imediat după ce a fost pus, pentru a repara o ţeavă. Asta înseamnă lucru bine făcut… PDF

* Despre Spaţii Verzi şi Agrement
Vom da cenuşiul pe verde
Pentru că verdele e cea mai bună armă împotriva poluării. Am obţinut deja fondurile necesare pentru plantarea a 60.000 de copaci anual. Pe lângă aceştia, vom proteja Bucureştiul prin implantarea în jurul oraşului a unui inel verde, lat de 2 km. Acest proiect este în derulare cu sprijinul Ministerului Mediului şi cu banii nerambursabili ai Uniunii Europene – 260 de milioane de Euro pentru mărirea spaţiilor verzi. Se vor crea noi parcuri pentru relaxarea părinţilor şi joaca copiilor…PDF

*VIDEO – RAPORT IN STRADA

Sunt convins ca peste ceva timp, prestatia actualului primar va fi apreciata.

Va invit sa va spuneti parea…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: