HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Oprescu – candidatul „onest” al mafiei imobiliare !

Posted by Florian pe 16 Mai, 2008,12:12


Doua titluri din cotidianul Interesul Public ma indreptatesc sa le mediatizez si in acest blog spre informarea alegatorilor din Bucuresti.

„Escrocul OPRESCU rade Muzeul Satului pentru un cartier de lux”

Valoarea acestui veritabil „tun“ imobiliar depăşeşte două miliarde de euro

Rapacitatea lui Sorin Oprescu depăşeşte orice limite. În cazul în care ar ajunge în poziţia de şef al Bucureştiului, în combinaţie cu mafia imobiliară, candidatul-fraudă a pus la punct un „tun“ imobiliar care le-ar întrece pe toate cele date în Bucureşti în ultimii 18 ani. Gaşca lui Oprescu îşi doreşte să pună gheara, nici mai mult, nici mai puţin, pe terenul pe care astăzi se află Muzeul Satului pentru a ridica un cartier de lux. De teamă să nu înfunde puşcăria, câţiva dintre cei care până mai ieri se afişau cu doctorul şi care au avut norocul să afle planurile sale de viitor au dat bir cu fugiţii din staff-ul de campanie al lui Oprescu.

Mafia imobiliară a mizat la alegerile locale din Bucureşti pe „cartea“ Sorin Oprescu. „Interesul Public“ vă prezintă astăzi scenariul diabolic prin care locuitorii Bucureştiului ar putea fi deposedaţi de unul dintre puţinele locuri emblematice ale Capitalei. E vorba de Muzeul Satului, din Parcul Herăstrău.

Articolul integral>>>

„Averea săracului şi cinstitului Oprescu, peste 210 miliarde lei numai în imobile ” ( 5 737 704 euro)

Conform declaraţiilor de avere, Sorin Oprescu este fericitul posesor a două terenuri, unul în Ciolpani, altul la Predeal. Şi a două imobile: unul în Ciolpani, cu o valoare declarată de 46 miliarde lei vechi. Altul în Bucureşti, cu o valoare declarată de 58 miliarde de lei vechi.

Oprescu a mai declarat obiecte de artă, bijuterii şi obiecte de cult în valoare totală de 50.500 euro. Aşa cum au mai toţi demnitarii în declaraţiile de avere, şi Sorin Oprescu a mai declarat, strategic, un împrumut acordat fratelui său, de 87.000 de euro. Toate acestea în lumina unor surse de venit declarate de 776 milioane de lei vechi.
…….
Dacă adăugăm şi casa din Maxim Gorki, atunci vorbim de proprietăţi imobiliare care se ridică la suma de aproximativ 6 milioane de euro, echivalent a aproximativ 210 miliarde lei vechi. Adică mult peste valoarea declarată şi foarte mult peste veniturile declarate oficial. A doua chestiune suspectă este aceea că, orice ai face, ultima declaraţie de avere depusă la Senat nu poate fi accesată. Drept pentru care, sperând că nu a sărăcit în ultimele 12 luni, ne-am mulţumit cu o declaraţie mai veche a senatorului.

Articolul integral>>>

Inclin sa cred ca articolele de mai sus au surse si documente demne de incredere, iar despre „onestitatea” doctorului Oprescu as avea doar un singur argument de adaugat:

-Incalcand Juramantul lui Hipocrate a lasat pe planul ultim alinarea suferintelor celor bolnavi in favoarea carierei politice, a avantajelor materiale si cred ca e suficient pentru a se descalifica ca om.

Comenteaza…

Anunțuri

4 răspunsuri to “Oprescu – candidatul „onest” al mafiei imobiliare !”

 1. Silvia H said

  Si eu sunt bugetara si muncesc de o viata. Daca raman fara bani cu doua, trei zile inainte de salariu, mananc paine cu gem. Cum a reusit asta sa stranga asa avere? Din munca cinstita…

 2. blagaoana said

  NU MERITA NI-CI UN FEL DE COMENTARIU PTR.CA VALOREAZA PREA SCUMP FATA DE PERSOANA s.o. NU MERITA NICI UN GIND MACAR….

 3. Petrisor Socol said

  Mi se pare atat de infect trustul lui Sorin Ovidiu Vantu.

  Raspuns : Mi se pare normal daca in blogul tau sustii „Antenele” lui Voiculescu si Psd.

 4. Bacalu said

  Oprescu sa se duca frate la spitalul 9 si sa se inchida acolo.

  Sa nu mai scoata capul la aer decat peste 4 ani si atunci sa ia o gura de aer si sa intre inapoi.

  Toata lumea se ia de banii pe care ii are Basescu, Blaga etc… dar nu se uita la cei care acuza.

  E normal sa aiba ceva bani dupa o viata de munca… dar eu cred ca Oprescu ii face pe Blaga si Oprescu la un loc… Spaga de spital nu se impoziteaza… deci nu intra la declaratie de avere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: