HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Culisele unui Summit – BUCURESTI 2008 – video

Posted by Florian pe 23 aprilie, 2008,20:28


Pentru a respecta meritele organizatorilor, ar trebui sa stim ca primii artizani care au facut loby pentru locatia  Summit NATO 2008 la Bucuresti au fost Razvan Ungureanu fostul ministru de externe si Condoleezza Rice secretarul de stat al SUA, care au obtinut aprobarile la cele mai inalte nivele.

Apoi au intrat in priza membrii Comandamentului NATO pentru Summit, respectiv secretarul de stat in MAE Victor Micula, seful Comandamentului NATO pentru Summit, generalul Jean Gavrila, responsabil cu organizarea din partea Ministerului Apararii Nationale, ca si reprezentati la varf ai celorlalte institutii implicate, SRI, SPP, MI, SIE.

A fost o munca titanica de organizare logistica si de securitate, care spre mandria noastra ca romani a fost apreciata de toti participantii la Summit si de oficialii NATO.

„Pe întreaga desfăşurare a Summit-ului NATO, securitatea demnitarilor, obiectivelor şi activităţilor a fost asigurată la parametrii prevăzuţi de Memorandumul de Înţelegere încheiat între Task Force NATO şi România.

Aprecierile publice ale Secretarului General al NATO, domnul Jaap de Hoop Scheffer şi ale directorului Oficiului de Securitate (NOS) NATO, domnul Michael Turner Evanoff exprimă şi eficienţa armonizării eforturilor instituţiilor naţionale implicate în securitatea activităţilor lucrărilor Summit-ului NATO organizat la Bucureşti.

Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summit-ului NATO mulţumeşte cetăţenilor Capitalei pentru înţelegerea de care au dat dovadă faţă de măsurile de organizare şi de securitate excepţionale care au fost luate de autorităţi pentru organizarea Summit-ului NATO.

De asemenea, Comandamentul adresează mulţumiri tuturor instituţiilor media, precum şi jurnaliştilor acreditaţi, pentru profesionalismul şi obiectivitatea cu care au reflectat activităţile instituţiilor implicate în asigurarea securităţii Summit-ului NATO, atât în perioada 2 – 4 aprilie, cât şi în timpul exerciţiilor şi aplicaţiile comune de pregătire.” (Comunicat al Comandamentul Naţional pentru Securitatea Summitului NATO Bucureşti 2008)

 Detalii despre NATO, extrase din Manualul NATO, – Click aici!

Dar pentru a intra si mai bine in culisele Summit-ului va recomand documentarul „Culisele unui summit” al TVR1, difuzat 21/04/08, pe care daca nu l-ati vizionat e pacat.
Documentarul video  de mai jos cuprinde foarte multe date si amanunte care va vor satisface curiozitatatea.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: