HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

BOX 19 APRILIE, GALA “INVINCIBILII”, VICTORII GRELE

Posted by Florian pe 20 aprilie, 2008,9:53


Diaconu: „A fost cel mai greu meci al carierei”

Noul campion mondial al versiunii WBC la categoria semi-grea, Adrian Diaconu, a declarat la finalul meciului ca meciul cu americanul Chris Henry a fost cel mai greu din cariera sa si ca este hotarat sa mearga mai departe.

„Traiesc momente rare in viata mea. Vreau sa multumesc tuturor care au fost alaturi de mine si au avut incredere in mine. N-a fost cel mai reusit meci, la ultimele reprize n-am fost asa de bun. Este o mare onoare pentru mine sa boxez in fata presedintelui tarii. Sunt coplesit de emotii”, a declarat ‘Rechinul’ Diaconu pentru Pro TV la finalul meciului cu Henry.

„A fost cel mai greu meci din cariera mea de pana acum. Daca ar fi posibil as boxa doar aici, in fata miilor de romani. Pentru mine urmeaza o vacanta, am nevoie de asa ceva. Merg mai departe si e bine ca am reusit sa trec peste acest meci”, a completat Diaconu.

Românul Adrian Diaconu a devenit campion mondial interimar la categoria semigrea în versiunea WBC după ce l-a învins cu emoţii pe americanul Chris Henry.

Diaconu a început în forţă meciul şi a dominat primele patru reprize, perioadă de timp care şi-a spus cuvântul în cele din urmă, din repriza a cincea, cei doi sportivi alternând perioadele de dominare.

Diaconu a avut probleme în repriza a cincea şi, mai ales, în reprizele 10 şi 11, când sportivul nostru a fost afectat şi de efortul depus, dar, în cele din urmă, Diaconu şi-a adjudecat victoria la decizie, 3-0, şi a devenit campion mondial interimar la categoria semigrea în versiunea WBC.

În ciuda faptului că toţi cei trei arbitri l-au dat învingător pe Diaconu, deciziile au fost la limită, 116-113, 115-113 şi 115-113, semn că Diaconu a câtigat doar cu două sau maxim trei reprize mai mult decât Henry.

HENRY SALVAT DE GONG

ULTIMA REPRIZA CASTIGATA CU ULTIMELE RESURSE DE VOINTA

Cum s-au derulat evenimentele la gala „Invincibili” pe larg in Gazeta Sporturilor click aici !

Cititi si :
>J
ojo Dan cistiga prin KO in runda a treia! Fostul campion mondial, Raul Balbi, nu a rezistat in ring decit sapte minute si jumatate.

>BOX VIDEO – Viitorii adversari ai lui DIACONU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: