HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

AKIANE – Un copil inspirat de DUMNEZEU

Posted by Florian pe 8 Aprilie, 2008,20:10


Colectionari din intreaga lume sunt gata sa plateasca milioane de dolari pentru uluitoarele lucrari ale unei fetite de numai 13 ani. Fetita spune ca a inceput sa picteze in urma cu 8 ani, cand Dumnezeu i-a spus sa picteze pentru El…. 
 
Americanca din Idaho, Akiane Kramarik, arata si se comporta ca orice fetita de varsta ei. “In general si ei ii place sa faca ceea ce fac celelalte fetite de-o seama cu ea” – povesteste mama Akianei. Dar spre deosebire de acestea, Akiane se trezeste in fiecare zi la 4.00 dimineata, pentru a putea dedica cat mai mult timp extraordinarului talent pe care il poseda, talent care i-a determinat pe specialisti sa spuna ca este un copil genial.
Parintii i-au remarcat talentul in urma cu 8 ani, iar de atunci  munca Akianei s-a dovedit atat de prolifica incat a fost nevoie de construirea unei hale pentru depozitarea lucrarilor sale.
Micuta pictorita spune ca tematica minunatelor sale lucrari este dictata de divinitate cu care este in legatura permanenta prin intermediul rugacunilor. Akiane Kramarik povesteste ca la varsta de 4 ani a avut o revelatie, prin care Dumnezeu i-a dezvaluit ca doreste sa picteze pentru El. Spune ca va picta in continuare, dar are si alte plabnuri marete de viitor: “Vreau sa calatoresc in Africa si Europa si oriunde in lume pentru a-i ajuta pe copii orfani si fara adapost. Ii voi ajuta sa inteleaga, de asemenea, mesajul pe care Dumnezeu mi l-a transmis”, afirma Akiane. Picturile ei infatiseaza animale, peisaje, oameni si copii, flori, pe Iisus Hristos.
Dincolo de exceptionalul talent la pictura ea este un copil aparte. La scurt timp dupa revelatie, ea a reusit sa-si converteasca parintii atei la crstinism (mama este de origine lituaniana, iar tatal american). La 7 ani a inceput sa scrie poezii si aforisme, considerate de critici, de asemenea, extraordinare.
Akiane spune: “adevaratul sens al picturii mele este ca daca nu avem Lumina, indiferent ce suntem, tot ne “ofilim”, chiar daca stam intr-un “vas scump”.
Akiane a fost “studiata” si de psihiatri, care nu-si pot explica modalitatile prin care fetita a ajuns sa fie un geniu lingvistic Ei o numesc “miracol”.
Insa mama ei, desi ii recunoaste harul, spune ca e vorba si de foarte mult efort. In spatele fiecarui tablou sunt 3 sau 4 lucrari, pentru ca ea, daca nu-i place cum iese, o ia de la capat, sterge, adauga, picteaza din nou, plange pana reuseste sa “faca cum trebuie”. “Picturile ei sunt create cu sange si sudoare”. Cat despre poezie, aceasta “curge de la sine”.

             
 
 
 

Anunțuri

3 răspunsuri to “AKIANE – Un copil inspirat de DUMNEZEU”

  1. Roxana said

    copilul asta chiar exista?

  2. RICA said

    MA BUCUR SINCER PENTRU ACEST COPIL CA A FOST ALES DE DUMNEZEU, SA NE ARATE CA EXISTA , CA FACE MINUNII SI NOI SA NE RUGAM PENTRU TOTI COPII DIN LUME SA FIE FERICITIIIIIIII.

  3. da Roxana, Exista, fiindca si Dumnezeu exista, cu atat mai mult Creatia Lui Dumnezeiasca, fata asta este in Inger intruchipat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: