HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

REGELE FOTBAL A ABDICAT – COMPLOTUL COOPERATIVEI – (Operatiunea „BRICHETA”)

Posted by Florian pe 31 Martie, 2008,18:17


Dupa decizia comisiei de disciplina a FRF, Regele Fotbal a abdicat.
Comisia a dat un verdict fara precedent in istoria fotbalului romanesc de castigare a unui meci la masa verde cu 3-0 pentru un incident minor, daca nu cumva tinem seama ca acel incident a fost regizat cu minutiozitate. (
Vezi filmul comentariilor si pregatirile arbitrului Deaconu cu arbitrii de margine surprinsi de paparazzi revistei Cancan)bricheta.jpg

De remarcat faptul ca Nasu’Sandu de la inaltimea functiei sale a comis antepronuntarea deciziei prin declaratia de presa, prin care nu numai ca era de acord cu hotararea arbitrului Deaconu, dar a clamat cu manie proletara ca toti cei care nu vor face ca Deaconu vor fi aspru pedepsiti.

Colac peste pupaza, se trezeste si presedintele Basescu si face o gafa impardonabila antepronuntandu-se la randul lui in favoarea deciziei arbitrului Deaconu, dar supraliciteaza si il decoreaza pe acest arbitru pentru ” curaj”. O fi fost numai o gafa…?

Comisia de disciplina ia lucrurile in serios si cere un punct de vedere de la CCA (Comisia Centrala de Arbitri) ca si cum n-ar fi cunoscut proverbul „Corb la corb nu-si scoate ochii”.

Singurul care are curajul sa declare ca Deaconu a facut o greseala este Mitica- Oracolul din Balcesti, probabil ca la viata lui a mai vazut si tribune arse si scaune smulse si aruncate in teren, sticle, telefoane mobile si altele care nu au avut repercusiuni de o asemenea gravitate.

Si verdictul a fost dat : Steaua castiga cu 3-0 si patronul  se bucura pentru o astfel de galusca, iar Rapidul pierde absolut nemeritat la masa verde.

Regele Fotbal a abdicat scirbit de lipsa de sportivitate si fairplay, Traiasca Cooperativa !

URMARI :

Steaua isi continua acumularea de puncte la Vaslui castigand cu 1-0, cu o prestatie caracteristica mediocra, Porumboiu se inflameaza si declara ca iar a fost furat de proprii colaboratori, respectiv Dorinel Munteanu si o parte din jucatori, hotarand sa-l oblige pe Dorinel sa-si dea demisia.

UPDATE:(1-04-08)  Vaslui – Steaua 0-1/ Impresarul lui Dorinel Munteanu este membru PNG?!!

Rapidul incrancenat se razbuna pe Ceahlaul Piatra Neamt cu 5-1.

CFR Cluj castiga cu 1-2 pe terenul lui Dinamo si isi pastreaza locul de lider cu 59 de puncte, la 3 puncte in fata Stelei.
Meciul a fost alert si spectaculos, dar ce este de remarcat ca atit Andone care a stat in tribuna langa suporterii dinamovisti si chiar jucatorii CFR au fost aplaudati, huiduielile fiind adresate Stelei. Multescu demisioneaza.

Sustin ca meciurile trebuie castigate pe teren si nu la masa verde altfel se pierde ce are mai frumos Regele Fotbal : COMPETITIA SPORTIVA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: