HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

CIRCUL TRANZITIEI 1990 – 2008 partea a II-a

Posted by Florian pe 22 Martie, 2008,21:32


n-c-munteanu.jpgNeculai Constantin MUNTEANU comenteaza intr-un stil epistolar trecerea in revista a evenimentelor petrecute in perioada 1989-2006, intr-un documentar  prezentat in mai 2007 de TVR1.
Documentarul pe parcursul a 25 de minute, reuseste sa ne transpuna in  atmosfera acelor timpuri care au pus amprenta pe ceea ce traim azi.
Tranzitia de dupa 1989 a consolidat oligarhia comunista, un paienjenis de interese politico-economice tesut cu mare abilitate sub „amabila ingaduinta” a fostului nomenclaturist ION ILIESCU, ducind  la distrugerea totala a economiei si valorilor morale, creind confuzie, minciuna si dezbinare.
„In mlastina tranzitiei prelungite, clocaind de rechini lacomi dupa un succes financiar facil, lipsiti de cele mai elementare scrupule, desigur ca era nevoie de perdele de fum si de semnale false care sa indrepte atentia de la adevaratele acte de vandalism asupra economiei tarii.
Parintele spiritual al mediului propice  acestui fenomen, domnul Iliescu cu zimbetul arhicunoscut si linistitor ne asigura linistea si stabilitatea teritoriala, atita timp cit ramine la putere.”
(Articol anterior :CIRCUL TRANZITIEI 1990 – 2008)
 


Sa nu uitam ce a fost, sa nu ne mai imbatam cu promisiuni ieftine si mincinoase,
sa fim informati asupra adevarului care este ascuns sub invelisul poleit
al discursurilor electorale.
Pentru a nu se repeta greselile trecutului…..avem o sansa o data la 4 ani….
vom stii sa o folosim….?

Cititi si :
Rusinea nationala –
editorial Ziua-Neculai Constantin MUNTEANU
 

De cand a fost lustrat din propriul partid si marginalizat de copiii sai de suflet, Ion Iliescu a devenit sensibil si rusinos. Intrebat despre legea cu pricina, Iliescu a dat de pamant cu sapca de ilegalist. Legea lustratiei este o rusine nationala, un stalinism intors pe dos! Asa au fost scosi din viata publica si din viata membrii partidelor burghezo-mosieresti! Si chiar si urmasii ilegalistilor. El insusi n-ar fi intrat la liceu pentru ca era fiu de activist comunist. A mai fost lustrat si cand a venit Ceausescu din Coreea de Nord, si cand a fost trecut la Ape. Parea intelectual. De fapt, Iliescu a fost lustrat toata viata. O viata de rusine nationala. Trebuie sa-i dam dreptate……. continuare>>

Reclame

Un răspuns to “CIRCUL TRANZITIEI 1990 – 2008 partea a II-a”

 1. scoci paul said

  Eu am plecat din Romania de ceva timp dar asta nu inseamna ca nu sint la curent cu ceea ce se petrece acolo ptr. ca am cvazi modalitati.
  Ei bine nu cred ca exista persoana mai autorizata decit d-l N.C.MUNTEANU, sa explie tuturor cam ce fel de persoana este acest Iliescu.Sa-l numesc om n-am cum, pentru cit rau a facut neamului romanesc,adevarul este ca a fost si ajutat de stim noi cine, adica acei la care sunt toti banii romanilor luati cu japca.Cind acest jeg urit si la propriu si la figurat va incheia mandatul cu viata in casa mea va fi sarbatoare si sper ca pamintul nu-l va primi asa de usor,iar de acolo calea sa-i fie netezita direct spre iad si cind spun acest lucru ma gindesc la MAREA FRAIEREALA inceputa pe data de 22 dec 89 de la ora 19 in sus,ca pina atunci intradevar a fost ceva.
  Ma gindesc la adevaratii eroi asasinati.Iliecu in rolul principal,scenariul si regia Sergiu N, Voican Voiculescu si celelalte tirituri.
  Ma gindesc in aceste momente cu piosenie si la ROMANII ADEVARATI care de la postul de radio-EUROPA LIBERA- au avut curajul sa se opuna presiunilor riscind atit viata lor cit si viata familiilor lor si care au tinut torta sperantei vie.
  UNII AU FOST INTRADEVAR ASASINATI cu metode cunoscute.Ei bine toti acestia ar trebui sa li se recunoasca aceste fapte si unele edificii si strazi cu mare circulatie sa le poarte numele.
  Reflectati domnilor edili ca ptr. asta nu va trebuie aprobare de sus, aveti respect ptr.domniile lor,ptr.ca putin,putin si-au adus si ei contributia la ascensiunea dvs.
  Salut cu respect pe toti cei cu capul pe umeri,oameni simpli cu inima mare, si nu in ultimul rind pe acest MARE OM DE PRESA SI COMENTATOR RADIO-T.V., DOMNUL NICOLAE CONSTANTIN MUNTEANU, caruia asa cum nea urat ani dea rindul din inima, SANATATE SI TOATE CELE BUNE, si as adauga VIATA LUNGA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: