HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Noua Regina a Oceanelor

Posted by Florian pe 20 Martie, 2008,12:46


Freedom of the Seas – noua regină a oceanelor 
 
rci_freedom_exterior_14.jpg
Cu o lungime de 339 metri şi o lăţime de 56 metri, este cel mai mare vas de croazieră din lume. Deşi „Freedom of the Seas” are o lungime cu şase metri mai mică decât fosta regină a oceanelor, „Queen
Mary 2”, giganticul pachebot, care a fost construit în Finlanda, pentru Royal Caribbean International, este cu 15 metri mai lat decât „Queen Mary 2”.

Vasul este dotat cu teatru, bibliotecă, scenă de karaoke, cazino, baruri, restaurante şi magazine, fiind un veritabil centru de distracţii plutitor. Şi iubitorii de sport găsesc aici tot ce şi-ar putea dori. Trebuie doar să aleagă între patine de gheaţă sau cu role, ziduri de escaladă sau ring de box, golf sau baschet. Ori se pot relaxa într-una din numeroasele piscine care după lăsarea întunericului se transformă într-un club în aer liber, cu un parc de sculpturi. Un alt spectaculos punct de atracţie este „FlowRider”, prima locaţie de surf din lume construită la bordul unui vas. Bijuteria celor peste 1.800 de cabine de pasageri este „Apartamentul regal”, care costă 15.000 Euro pe noapte. Aici, pasagerii VIP au un pian cu coadă şi o terasă proprie, care dă spre o piscină. Dar „Freedom” nu este doar un vas de lux. Cabinele din interior sunt disponibile la preţul de numai 730 Euro pentru o croazieră de o săptămână. 

Click aici pentru un tur virtual video in flash !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: