HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

Costel Busuioc – Interviu – Succes in finala !

Posted by Florian pe 10 Martie, 2008,8:36


costel_busuioc_46.jpgCostel Busuioc, romanul care continua sa-i incante pe spanioli si romani cu vocea sa, a declarat intr-un interviu acordat pentru Radio Romania International  si preluat de Rador ca a semnat un contract cu celebra casa de muzica Sony BMG, contract care va fi influentat insa si de pozitia  lui Costel in finala concursului spaniol „Hijos de Babel”.

Costel spune ca a ramas in continuare acelasi om modest si credincios, cu aceeasi pasiune enorma pentru muzica clasica si opera. „Am preferat sa lucrez in constructii si sa nu cant altceva in Romania. Cred ca am spus destul”, spune Costel

Continuare…..

In Romania Costel nu a fost un necunoscut participind la mai multe emisiuni de televiziune unde a fost apreciat pentru talentul lui, dar pentru ca avea doar 8 clase nimeni nu i-a acordat sprijin. A fost la „Surprize, surprize”, „Garantat 100%”, admirat, apreciat si atit. Probabil ca ar fi obtinut un contract daca cinta manele.

“Marie, nouă Dumnezeu nu ne-a dat copii, dar ne-a trimis un înger!” Cu aceste cuvinte îşi începe povestirea Maria Tufaru, o bătrână trecută de 70 de ani din satul Ghilad, judeţul Timiş. Sunt de fapt cuvintele pe care i le-a spus soţul ei acum zece ani, când l-au cunoscut şi l-au auzit cântând prima dată pe Costel Busuioc, Pavarotti din Banat. La nici două săptămâni după acest moment soţul Mariei a murit, iar ea a decis să-l adopte pe Costel şi familia sa. Hotărăşte să îi primească pe toţi în casă şi să le ofere ceea ce ei visau: un cămin. Nu-i vorbă, că de atunci Costel şi soţia sa, Daniela, au avut grijă de mătuşa Maria, trăind cu toţii într-o căsuţă modestă din Ghilad. ( Sursa Antena 3 )

casacostel.jpg

De aici a plecat Costel in Spania pentru un cistig decent necesar familiei sale cu 4 copii.

Pentru că în Ghilad Costel Busuioc făcea parte din corul bisericii, preotul comunităţii a ţinut să îl amintească în mod special la slujba de duminică de Lasata Secului.

Oamenii veniţi la biserică s-au rugat cu toţii ca al lor consătean, Costel Busuioc să câştige miercuri finala. Deşi îi simt lipsa la biserică, glasul său din cor fiind cel care îi încânta pe toţi, în aceste momente sunt toţi alături de el şi îl susţin.

Ei speră ca prin reuşita lui Costel întreaga lume să afle şi de Ghilad, un colţ uitat de lume din Banat.

Am gasit un video care m-a impresionat, cu un interviu mai vechi al lui Costel care isi povesteste viata, va invit sa-l vizionati pentru a cunoaste mai bine acest om minunat.


 

Anunțuri

Un răspuns to “Costel Busuioc – Interviu – Succes in finala !”

  1. herdesm said

    interesanta radiografie a fenomenului Costel Busuioc. Am scris un comentariu la momentul respectiv despre aparitia televizata a tanarului Busuioc pe http://herdesm.wordpress.com/2008/02/02/tanara-speranta/. Oricum este un campion, un veritabil luptator. Si-a jucat sansa pana la final.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: