HotInfo>Blog

Energie naturala, Ecologie,Presa, Opinii, Divertisment, Diverse.

PAMFLET POLITIC

Posted by Florian pe 13 Februarie, 2008,23:58


Stafiile si eternii lui Vantu, Voiculescu si Patriciu

de Dan Tapalaga HotNews.ro
Dan Tapalaga
Foto: Hotnews


Umbrele lor alearga prin desertul opozitiei si intuneca zilnic sticla televizorului. Sunt mortii vii ai politicii romanesti. Daca nu ii vezi la Realitatea TV, ii gasesti la Antena 3 si invers.  Macabra lor animatie arata impotenta elitelor politice, incapacitatea lor de a furniza idei noi si de a se regenera. O sterilitate intretinuta si finantata de doi-trei oameni: Vantu, Voiculescu, Patriciu. Cu ei, progresul este utopie iar baltirea, stare de fapt.

Televiziunea “oligarhului de bine” si antenele “oligarhului de rau” au ajuns sa functioneze dupa principiul vaselor comunicante. Fac schimb de fluide, cum ar veni de zoaie, de icnete si de adjective. Din cauza lor, mortii politicii romanesti nu mor iar cei vii nu traiesc.Poate va intrebati si voi ce cauta Lavinia Sandru, Cozmin Gusa, Sergiu Andon, Ioan Ghise, Ghita Funar, Petre Roman, Aurelian Pavelescu, George Pruteanu, Adrian Nastase, Serban Nicolae sau Adrian Paunescu toata ziua buna ziua la televiziunea lui Vantu? Cam aceleasi fantome plus altele mai sinistre isi lungesc gaturile pe sticla lui Voiculescu. Au ajuns un fel de guma de mestecat a televiziunilor care, de la atata clefait, nu mai au nici gust nici miros. Starea de fantoma a sus-numitilor li se trage de la alegatori. Nu i-ar vota nici vecinii. Partidele lor, cu exceptia PSD, sunt pure fictiuni. Si atunci, pe cine reprezinta ei? In numele cui vorbesc? Ce au sa ne spuna? Stiti deja raspunsul, i-ati auzit de mii de ori: fie il injura pe Basescu, fie pe Tariceanu. Cumplita saracie de idei, mare plictiseala! Sa latri zilnic, cu emfaza, aceleasi tampenii, sa pui in circulatie una maxim doua idei fixe este ca si cum ai vizita in fiecare zi gradina zoologica si te-ai distra cu aceleasi maimute si papagali.

CONTINUARE……..

DAN TAPALAGA este un observator fin al realitatilor si dupa cum vedeti un jurnalist de exceptie pentru zilele nostre . Personal ii multumesc ca a surprins acest aspect care ne streseaza, pe toti cei care asteptam sa iesim din aceast paianjenis a tranzitiei tesut de batrinul sforar Iliescu.
Celebrul zimbet de atunci si de azi, e un zimbet de satisfactie pentru zbaterile nostre fara rezultat.

PS : In lista de sus  mai trebuie adaugate si alte figuri la fel de sinistre: Lucian Bolcas, Olguta Vasilescu,  Emil Constantinescu, Codrin Stefanescu,Victor Ponta….  si ultimul pe lista cu “voia dumneavoastra” ION ILIESCU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: